Gratis verzenden vanaf 50 euro
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Privacy policy

Hier vind je de privacy verklaring van Loreley Bijou & Fashion
Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Loreley Bijou & Fashion

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

01 Loreley Bijou & Fashion
Je leest op dit moment de privacy verklaring van Loreley Bijou & Fashion. Loreley Bijou & Fashion is een winkel gespecialiseerd in kleding, bijou en andere accessoires. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Loreley Bijou & Fashion verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Loreley Bijou & Fashion, neem dan gerust contact op! info@loreleybijouenfashion.nl | 06 – 53 83 94 32 | Dijkje 15 | 3771 BN | Barneveld

02 Doel van de gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Loreley Bijou & Fashion. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven
Loreley Bijou & Fashion stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn commercieel. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Loreley Bijou & Fashion. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Loreley Bijou & Fashion via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

03. Analytics
De website van Loreley Bijou & Fashion verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

03 Ontvanger
De gegevens die Loreley Bijou & Fashion ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. MailChimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met MailChimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen MailChimp.

02. Denit/Cloudcommerce
De e-mail van Loreley Bijou & Fashion wordt gehost bij Denit. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Denit/Cloudcommerce.

03. Cloudcommerce
De webshop en back-ups van de webshop worden gehost bij Cloudcommerce. Gegevens die jij achterlaat op de website van Loreley Bijou & Fashion zijn op de servers van Cloudcommerce opgeslagen.

04 Opslagperiode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Loreley Bijou & Fashion, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in MailChimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@loreleybijouenfashion.nl

02. Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Loreley Bijou & Fashion via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

05 Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Loreley Bijou & Fashion of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestaps-verificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Loreley Bijou & Fashion Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Loreley Bijou & Fashion prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

06 Jouw rechten

01. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Loreley Bijou & Fashion vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Loreley Bijou & Fashion Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Loreley Bijou & Fashion. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Loreley Bijou & Fashion opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Loreley Bijou & Fashion al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Loreley Bijou & Fashion vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Loreley Bijou & Fashion niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Loreley Bijou & Fashion jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@loreleybijouenfashion.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

07 Plichten
Loreley Bijou & Fashion verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Loreley Bijou & Fashion via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Loreley Bijou & Fashion de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Loreley Bijou & Fashion met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Loreley Bijou & Fashion behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Loreley Bijou & Fashion dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Loreley Bijou & Fashion te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@loreleybijouenfashion.nl
Dijkje 15 | 3771 BN | Barneveld

Loreley Bijou & Fashion - Privacy Policy
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp